• RETOUREN EN RUILEN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

DOG-TRAVEL SUPPLIES vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

UITSLUITING HERROEPINGSPLICHT:

Algemene voorwaarden, artikel 10 lid 6:

"De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

6. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn."

  • BETAALMETHODEN

iDEAL

Veel gebruikt door Nederlandse klanten. Na succesvolle betaling krijgen wij direct bericht, zodat de bestelling snel geleverd kan worden.

MasterCard / Visa / Maestro

Via deze credit cards kan de bestelling betaald worden. Alle gegevens worden uiteraard veilig opgeslagen. Direct na succesvolle betaling wordt dit aan ons gemeld zodat we snel kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

Klarna

De manier om achteraf te betalen. Na ontvangst van de bestelling, ontvangt u een factuur van Klarna.

SEPA

Om terugkerenden betalingen te vergemakkelijken kan er eenmalig een mandaat worden afgegeven om orders in de toekomst te factureren en van de betaalrekening van de klant worden afgeschreven.

Eenmalige machtiging

Blijft het bij een eenmalige aankoop en wilt u toch dat de betaling automatisch wordt afgeschreven, dan kan er voor deze optie gekozen worden. Er wordt door u dan een mandaat verleend om eenmalig het desbetreffende bedrag te laten afschrijven van uw rekenening. 

 

  • VERZENDKOSTEN EN LEVERTIJD

De standaard verzendkosten die wij hanteren zijn €3,95 per bestelling. Voor Nederland geldt bij een bestelling van €49,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor Belgie wordt een standaard van €6,95 als verzendkosten gehanteerd. 

De levertijd zal varieren direct uit voorraad leverbaar tot een maximum van 14 dagen. Mocht er onverhoop iets tussenkomen dan zal dit persoonlijk met u worden besproken. 

  • KLACHTEN

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

info@dog-travel.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/ 


Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

ONZE MERKEN

DOG SPECIALS

VOLG ONS

 

 

 

 

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss