Mijn persoonlijke blog voor u. Waarin ik u mee wilt nemen in mijn belevingswereld met mijn hondenvriend Bronco. Noem het vooral een passie! In de blogs deel ik nieuws, feiten en nieuwe artikelen. Veel plezier met lezen! En voor vragen, opmerkingen of adviezen kunt u altijd een e-mail sturen naar info@dog-travel.nl 

18 februari 2021:  Niets mooier dan een nieuw leven?

14 februari 2021; Na lang wachten (ja, ik vind drie weken wachten op iets moois al heel erg lang :P ) kwam onze gezinsuitbreiding eindelijk vanuit Hongarije naar Nederland toe. Meet Lilly! Onze Vizsla pup van 4 maanden. Ze is geboren in een Vizsla opvang in Hongarije en heeft dus een flinke reis achter de rug. De kennismaking met Bronco is goed gegaan, voor allemaal is het erg wennen. Het is een intensief traject, maar we maken er elke dag een feestje van!

Groetjes Chantal, Bronco&Lilly 

 

8 februari 2021: Waar doe ik het voor?

Waarom? Wat kun je hier mee bereiken? Voor wie? Ik ben elke keer heel stellig. Ik ben aan dit avontuur begonnen, omdat ik het leuk vind! Ik wil iedere hondenbezitter de mogelijkheid geven om op transparante wijze spullen aan te schaffen. Ik vergelijk mezelf en Dog-Travel Supplies niet met de grote concurrenten. Ik ben wie ik ben. En Dog-Travel Supplies is wat het is. Transparantie. Ik werk met hart en ziel voor de honden en hondeneignaren. Haal er kracht en plezier uit. En ik luister. Laat mij horen wat je zoekt, laat maar horen wat je ergens van vindt. En dan luister ik!  Zonder feedback kan niemand groeien. En ik dus ook niet. 

Groetjes Chantal (en Bronco )

 

31 januari 2021: Wat hebben we geleerd?

Wat is het een dynamische maand geweest en wat heb ik veel geleerd. Alle leermomenten zijn welkom en zal ik omarmen. Ik ben in eerste instantie natuurlijk een hondenliefhebber. Mijn passie is er altijd al geweest voor deze trouwe wezens. Nu wil ik dit delen met iedereen! Ik weet niet alles, leer onderweg, maar ben wel transparant. Wil dat iedereen met een gerust hart bij mijn bedrijf producten kan aanschaffen die goed zijn voor hun honden.  En dat ik als ondernemer eerlijk ben en bereid ben om te helpen/mee te denken binnen de grenzen van mijn eigen capaciteiten. Het is een maand geweest met vallen en opstaan, maar ik laat me niet uit het veld slaan! Ben nog altijd super enthousiast om iedereen te helpen. Mijn eigen hond als grootste supporter. Wat Februari voor ons in petto heeft dat weet niemand. Wel weet ik één ding zeker over een aantal weken mogen wij weer een klein cadeautje ontvangen.... als alles mee zit ;)

Groetjes Chantal en Bronco 

 

22 januari 2021: Wat zijn de leukste momenten?

Als je van tevoren allemaal wist wat er op je pad zal komen dan had je nooit verrast kunnen worden. En dan was er bijna geen toeval mogelijk geweest. En juist deze momenten zorgen ervoor dat het leuk blijft om nieuwe dingen te starten. Een paar weken geleden kwam ik, zonder hier op voorbereid te zijn, in contact met Marit van Hattem. Zij is Eigenaresse van Dogtravel. Via Dogtravel kunt u volledig verzorgde wandelvakanties boeken voor uw hond en uzelf. Alles wordt u uit handen genomen en u hoeft alleen maar te gaan genieten samen met uw hond.  Wij hebben vandaag een eerste (online) contactmoment gehad. Om even kennis te maken en om van gedachten te wisselen. Zeer enthousiast heb ik het gesprek afgesloten. Heeft me weer genoeg inspiratie opgeleverd, maar ook heb je weer een leuk persoon mogen ontmoeten. Op naar de toekomst!

Groetjes Chantal (en natuurlijk ook van Bronco )

 

 Neem gerust een kijkje op de site van Dogtravel voor meer informatie!

 

 

13 januari 2021: Ontwikkelen? Hoe dan?

Er is alleen maar vooruitgang, wanneer je aan een nieuw avontuur begint. Het eerste avontuur voor Bronco  en mij kwam twee jaar geleden. Toen kwam hij als herplaatser bij ons in het gezin terecht. Voor beide kanten was dit iets nieuws, wat de nodige obstakels en leermomenten met zich mee bracht. Gelukkig is Bronco  een veerkrachtige hond die een sterke wilskracht heeft om te leren. Met het nodige geduld is hij het grootste "blije ei" van de regio geworden. We hebben al de nodige plekken bezocht en er staat nog genoeg op ons wensenlijstje. Als je begint aan een nieuwe avontuur kun je alleen maar vooruit gaan. De dingen die je leert, kun je niet meer ongedaan maken. Ontwikkeling en vooruitgang, daar streef ik naar. Met het online gaan van deze site is het avontuur nog niet ten einde. Ik leer elke dag bij en wil mezelf ook blijven ontwikkelen. Nieuwe merken, uitbreiden van het assortiment, kansen en mogelijkheden opzoeken etc. Kortom, Bronco  en ik zullen nooit stil staan!

Groetjes Chantal en Bronco 

 

5 januari 2021: Vooruit of achteruit kijken?

Het nieuwe jaar is begonnen en voor veel mensen het moment om van start te gaan met de goede voornemens. Ik heb de afgelopen tijd erg hard gewerkt en mijn goede voornemen is gelijk van start gegaan op 1 januari! Goede voornemen gehaald! Wat het proces zo mooi maakt is dat je continu bezig bent geweest om de onderneming klaar te maken voor de start dat je niet heb kunnen genieten van wat je al gedaan hebt. De start van een nieuw jaar is voor mij ook altijd een mooi moment om de herinneringen de revue te laten passeren en vooral stil te staan bij de mooie momenten. Naast de mooie en liefdevolle gedachten aan mijn gezin (die komen altijd als eerste), komen er ook zeer mooie herinneringen naar boven aan alles wat ik samen met mijn vriend  heb mogen beleven. Een fotoshoot bij Sandy's Fotografie , hardlopen in het bos, Nederland ontdekken tijdens de zomervakantie, een midweek naar Texel. 

Nu is er weer ruimte voor het maken van nieuwe herinneringen! 

Groetjes Chantal & Bronco  

(Fotograaf: Sandy's Fotografie)

 

1 januari 2021: Wat brengt het nieuwe jaar ons?

Bronco en ik hebben er lang naar uitgekeken. De jaarwisseling kwam sneller dan we dachten, maar hier is het nieuwe jaar dan: 2021. Goede voornemens voor dit jaar? Nog meer genieten van elkaar. Er staan al wat leuke uitstapjes op het programma voor de komende paar weken, maar in ieder geval gaan we weer elk weekend samen hardlopen in het Panbos (Bosch en Duin). Ik zal ook graag nieuwe wandelroutes willen ontdekken. Er is nog zoveel te doen in ons eigen land.

Voor Dog-Travel Supplies heb ik het voornemen om zoveel mogelijk hondenbezitters van dienst te kunnen zijn. De ene hond is de andere hond niet, maar ik wil er zijn voor elke hond (en hun baasjes).  Ik wil me richten op het verbeteren van het bestaande assortiment en het aantrekken van nieuwe merken. 

Nu gaan we eerst maar eens van start! Dank u wel voor het vertrouwen en hopelijk tot snel!

 

Groetjes Chantal & Bronco 

 

16 december 2020: Wat kunnen wij bieden?

De hond als fietsmaatje, wandelmaatje, praatmaatje, kampeermaatje, hardloopmaatje etc. Voor mij in ieder geval wel! Elke dag komt u wel een aantal keren buiten voor een ommetje of misschien wel hele grote wandelingen. U komt mensen tegen, haalt een frisse neus en heeft gelijk uw bewegingsmoment. Fantastisch toch?!  Om optimaal en veilig te kunnen genieten is het verstandig om de juiste spullen te gebruiken voor u en uw hond. Ik hoop u te kunnen helpen vanuit mijn eigen ervaringen met mijn hond. 

Ik heb het assortiment van Dog-Travel Supplies zo ingericht dat er voor iedere hond en eigenaar iets te vinden is. En mocht het er niet zijn, er is overal wel een oplossing voor!

1 januari komt dichterbij en er wordt nog hard gewerkt om de spreekwoordelijke "puntjes op de i" te zetten. Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn! 

Groetjes Chantal & Bronco

 

 

 

 

WEBSHOP KEURMERK

 

 

VOLG ONS

  

 

VAKANTIE

Bronco's favoriet

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss