VAKANTIETIPS


Dagje uit

Heb je zin om er een dagje op uit te trekken met uw hond? Een dagje naar het strand of naar het bos? Maar totaal geen idee waar er fijne losloopgebieden voor uw hond zijn? Met de onderstaande informatiebronnen komt u een heel eind!

DoggyDating

Een goede combinatie van informatievoorziening en een platform om met andere hondenbezitters in contact te komen. DoggyDating biedt de hondenbezitter op een overzichtelijke manier de losloopgebieden van Nederland weer. Genoeg te ontdekken! Dankzij de app kunt u ook onderweg op de hoogte blijven van verschillende losloopgebieden in de omgeving waar u verblijft.  Daarnaast kunnen er hondenwandelingen worden aangeboden om op die manier met andere hondenbezitters in de omgeving in contact te komen. Een echte aanrader.

Klik hier om naar de site van DoggyDating te gaan. 

Wandelvakanties

Niets is zo fijn om lekker met de hond er op uit te gaan, de natuur te ontdekken, lekker wandelen en nieuwe plekken bezoeken. Er zijn verschillende organisaties die zich bezig houden met het organiseren van wandelvakanties met de hond. Hieronder een selectie van organisaties die zich bezig houden met georganiseerde wandelvakanties samen met uw hond. 

Dogtravel

Dogtravel biedt verschillende georganiseerde wandelvakanties aan die bedoeld zijn om samen met de hond te beleven. Zij plannen in een straal van maximaal 600 km van Nijmegen hun vakanties. Een reis naar de Eiffel of de Vogezen zit standaard in hun programma. Zij weten veel mooie plekjes te vinden waar u heerlijk kunt wandelen met uw hond. Persoonlijk advies en al veel ervaring met honden en reizen in groepsverband.

Klik hier voor meer informatie over de wandelvakanties van Dogtravel.

SNP 

Ben je op zoek naar wat langere en verdere wandelvakanties dan heeft SNP Natuurreizen een uitgebreid aanbod om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Klik hier voor meer informatie.

Reizen met je hond

Via de site van 'reizen met je hond' kun je kennis en ervaring opdoen voor een 'avontuurlijk leven' met je hond.  Informatie en blog worden op dit platform gedeeld om te kunnen backpacken met uw hond. Ik heb er zelf ook gebruik van gemaakt om mijn eigen avontuur met Bronco te gaan.

Klik hier voor meer informatie


Waar vind ik accomodaties die ook geschikt zijn voor de hond?

Wij hebben een lijstje gemaakt waar u overzichtelijk een huisje kunt u boeken en waar honden zijn toegestaan. Door simpelweg op de link te klikken wordt u doorverwezen naar de juiste site. Alvast veel plezier met het plannen van uw vakantie of weekendje weg. 

DogsIncluded

Via de site van DogsIncluded kunt een keuze maken uit ruim 250.000 vakantiebestemmingen waar uw hond van harte welkom is. De hondenbezitter staat centraal en alle informatie is opgebouwd vanuit eigen ervaringen met honden. En voornamelijk op vakantie gaan met de honden. Een goed platform om informatie te vinden die betrekking heeft op het land waar u naar op vakantie gaat. Het team van DogsIncluded staat voor u klaar om uw vakantie met de hond te kunnen regelen. Een top site om goed voorbereid op vakantie te gaan.

 

Klik hier om naar de site van DogsIncluded te gaan.

 

Natuurhuisje.n

 

Honden op vakantie

 

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss