VAKANTIETIPS


Wandelvakanties

Niets is zo fijn om lekker met de hond er op uit te gaan, de natuur te ontdekken, lekker wandelen en nieuwe plekken bezoeken. Er zijn verschillende organisaties die zich bezig houden met het organiseren van wandelvakanties met de hond. Hieronder een selectie van organisaties die zich bezig houden met georganiseerde wandelvakanties samen met uw hond. 

Dogtravel

Dogtravel biedt verschillende georganiseerde wandelvakanties aan die bedoeld zijn om samen met de hond te beleven. Zij plannen in een straal van maximaal 600 km van Nijmegen hun vakanties. Een reis naar de Eiffel of de Vogezen zit standaard in hun programma. Zij weten veel mooie plekjes te vinden waar u heerlijk kunt wandelen met uw hond. Persoonlijk advies en al veel ervaring met honden en reizen in groepsverband. Klik hier voor meer informatie over de wandelvakanties van Dogtravel.

SNP 

Ben je op zoek naar wat langere en verdere wandelvakanties dan heeft SNP Natuurreizen een uitgebreid aanbod om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Klik hier voor meer informatie.


Waar vind ik accomodaties die ook geschikt zijn voor de hond?

Wij hebben een lijstje gemaakt waar u overzichtelijk een huisje kunt u boeken en waar honden zijn toegestaan. Door simpelweg op de link te klikken wordt u doorverwezen naar de juiste site. Alvast veel plezier met het plannen van uw vakantie of weekendje weg. 

 

WEBSHOP KEURMERK

 

 

VOLG ONS

  

 

VAKANTIE

Bronco's favoriet

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss