OVER ONS


 

Wie ben ik?

Ik ben een gepassioneerde hondenliefhebber! Al mijn hele leven omringd door honden van verschillende rassen en op allemaal even gek. Sinds twee jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen hond, een Vizsla (een herplaatser van 3 jaar) genaamd Bronco. Hij is onderdeel geworden van mijn gezin en gaat overal met ons mee naartoe. Van een paar uurtjes op visite gaan tot aan langere reizen maken in het buitenland. Wat een te gekke combinatie is het om dit soort momenten ook met mijn grote vriend te mogen delen.

En sinds 14 februari 2021 heb ik een Vizsla pup uit Hongarije mogen adopteren. Een teefje genaamd Lilly. Ze is 4 maanden oud en het lijkt nu al alsof ze er altijd is geweest!

Wat is mijn inspiratiebron geweest?

Tijdens een van onze vakanties heb ik een lange wandeling met Bronco gemaakt en toen kwam ik op het geweldige idee om mijn passie en ervaringen te delen met anderen! Vanaf het moment dat er wordt besloten om op vakantie te gaan is er veel te regelen. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de hond. "Een goede voorbereiding is het halve werk". Een credo wat ik graag toepas tijdens het plannen van alles wat ik onderneem met mijn gezin en de hond. Naast de vakanties ga ik vaak samen met Bronco  alleen op stap. Just me and him. Wandelen, hardlopen, canicross. Lekker buiten bezig zijn. 

Wat bied ik aan?

Voor het vervoeren van uw hond, verblijf van uw hond tot de activiteiten die uw wilt ondernemen samen met uw hond. Alles wat u uw hond thuis kunt aanbieden is in veel gevallen ook nodig om aan te bieden tijdens uitstapjes. Op deze website vind u producten om de vakanties en uitstapjes te kunnen ondernemen. Van autorekken tot voederbakken. Van tuigen tot speeltjes. Naast een online winkel deel ik ook mijn kennis en ervaring met u. Op de informatie pagina staan feiten en handige tips voor het plannen van uitstapjes in binnenland en buitenland. 

Neem snel een kijkje bij de producten! En mocht er net het ene item ontbreken waar u naar op zoek bent, laat het mij weten. Er valt altijd genoeg te leren en ik help u graag verder. 

 

Namens ons alledrie, fijn dat u de website bezoekt!

 

Chantal, Bronco&Lilly

 

 

ONZE MERKEN

DOG SPECIALS

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss