DONEER VOOR HULPHOND NEDERLAND


 

Waar staat Hulphond Nederland voor?

"Voor iedereen een hulphond". Zij leiden honden op voor mensen met een specifieke hulpvraag. De hulpvragen komen van mensen met een fysieke beperking, epilepsie of PTSS. Daarnaast worden hulphonden ingezet voor jongeren met gedrags- of emotionele problemen, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen en verstandelijke beperkingen. 

De hulphonden worden thuis ingezet of als therapie hulphond op locatie. Met de inzet van een hulphond wordt er geprobeerd om isolement te voorkomen en zicht op een beter leven. 

Hulphond Nederland heeft al zo'n 30 jaar ervaring en is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe inzichten en mogelijkheden. De maatschappij staat nooit stil en zo zal de insteek van het opleiden van de hulphonden nooit stil staan. 

Met behulp van deskundige trainers en therapeuten worden de honden klaargestoomd voor een leven als hulphond. Het gaat om maatwerktraining die toekomt aan de hulpvraag van de aanvrager. De honden worden voor verschillende specifieke taken opgeleidt:

  • ADL hulphond
  • Epilepsie hulphond
  • PTSS hulphond
  • Therapie en coaching

(bron: Hulphond Nederland, brochure)

Wat is het doel van Dog-Travel Supplies?

Met onze actie HELP JIJ MEE? willen wij meer naamsbekendheid creeeren, maar ook geld ophalen om de Hulphond Nederland te ondersteunen op financieel gebied om de enorm belangrijke taken te blijven voortzetten. Voor elke bestelling die klanten bij ons doen doneert Dog-Travel Supplies €1,50 aan Hulphond Nederland. 

Mocht u zelf een donatie willen doen voor onze actie dan kan dat door onderstaande QR code te scannen en wordt direct naar onze actie pagina geleid. 

 

Alvast hartelijk bedankt!

 

 

 

ONZE MERKEN

DOG SPECIALS

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss