ANTI-TEKENBANDEN


De zelfgemaakte anti-tekenbanden van Dog-Travel Supplies zijn geknoopt van paracord. Ze zijn voorzien van EM-kralen wat de werking biedt tegen vlooien en teken. U kunt de banden helemaal zelf samenstellen en wij maken de banden helemaal persoonlijk voor uw hond. 

U kunt kiezen uit een divers assortiment van kleuren, sierkraaltjes en sluitingen. 

EM-kralen

In de basis worden de EM-keramiek kralen gebruikt voor het herstructureren, harmoniseren en zuiveren van water. Door de verwerking in de halsbanden zijn de kralen van invloed op de waterhuishouding van uw hond. De molecuul structuur wordt in balans gebracht. Het geeft rust, verhoogt de weerstand en de resonantie is onaantrekkelijk voor teken en vlooien. 

Na een periode van 2/3 weken zal de werking op peil zijn. Uw hond dient de band dan continu hebben gedragen. 

De werking

Voor elke hond zal de werking van de band verschillend zijn. Er kan nooit 100% garantie worden geboden op de werking, maar dat geld voor geen een middel dat u gebruikt. 

Uit ervaring neemt het aantal teken en vlooien af naarmate de tekenband langer wordt gedragen. In sommige gevallen verdwijnen ze zelfs helemaal!  Daarnaast is het ook een mooi accessoire voor uw hond om te dragen.

Het knopen

U kunt kiezen uit drie verschillende soorten knopen: 

  • Cobra
  • Snake
  •  

Aan de hand van de het soort knoop waar u voor kiest heeft u de mogelijkheid om de rest van de band samen te stellen. De kleuren van het paracord, de sierkraaltjes, wel of geen spacers en de sluiting. Er is veel mogelijk! En mocht u er niet helemaal uitkomen, wij staan graag voor u klaar. 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss