NINA OTTOSSON


De spellen van Nina Ottosson zijn er voor iedere hond. Ze zijn gericht op het versterken van de band tussen mens en hond. Het verbeteren van het gedrag en stabiliteit. De moeilijkheidsgraad is in beginsel vastgelegd in 4 verschillende levels. Dit level hangt samen met de verschillende acties die een hond moet nemen om het lekkers te vinden. 

  • Level 1: Geschikt om de interesse te wekken voor het de traktaties. Door eenvoudige handelingen kan de hond het lekkers veroveren. Toch dienen ze wel bepaalde handelingen uit te voeren, voordat ze tot het lekkers komen. Ze worden uitgedaagd om na te denken en te puzzelen. 

 

  • Level 2: Deze spellen zijn een stukje ingewikkelder gemaakt voor de hond. Er moeten verschillende acties worden gecombineerd om tot de beloning te komen. Door de losse elementen zijn de spellen moeilijker of makkelijker te maken. Help de hond om te leren wat ze moeten doen. Ze zijn slim en worden graag uitgedaagd. Stapje voor stapje kunnen ze naar hogere levels groeien. 

 

  • Level 3: In dit level is er een hogere uitdagingsniveau voor de hond gecreeerd. Verschillende vormen en elementen zorgen ervoor dat ook hier de hond diverse handelingen moet combineren. Leuk om samen te ontdekken. 

 

  • Level 4: Is het ultieme niveau voor de hond. Het principe van de spellen blijft hetzelfde. De hond moet acties combineren om tot de beloning te komen. Het toevoegen en weghalen van de losse elementen zorgen voor de moeilijkheidsgraad van de spellen. 

 

Sorteer op
Sorteer op

ONZE MERKEN

DOG SPECIALS

 

© 2020 - 2021 Dog-Travel Supplies | sitemap | rss